ja
door janineka Feb 22, 2004 om 17:38
Computers & telefonie

Vervelend programma wat automatisch inbelt

Ik heb sinds een paar dagen een vervelend probleem op mijn PC. Als ik gewoon wat aan het surfen ben verschijnt er opeens een scherm met een spelletjesprogramma. Mijn ADSL-verbinding wordt er dan uitgegooid en automatisch wordt er contact gezocht met mijn analoge modem. Ik sluit alles dan zo snel mogelijk af zodat het niet tot inbellen komt maar het is zeer irritant. Wie weet de oplossing voor dit vreselijk irritante probleem?

240 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:48
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Eerst uw computer scannen met Ad-aware en Spybot en als het probleem zich dan nog voordoet kijken we verder. Beide programma's zijn te vinden op www.majorgeeks.com onder het kopje Spyware Tools aan de linker kant van de website. Vergeet niet eerst de updates van de programma's binnen te halen nadat u ze heeft geïnstalleerd. Ohja, als laatste: eerst Ad-aware en als dat niet helpt pas Spybot. Succes.

ti
door tip - Apr 16, 2004 om 12:48
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

Gewoon je stekker uit je inbelverbinding halen.
Il bedoel je telefoonaansluiting,en weg is je probleem.
Je hebt immers je adsl

mrsempel
door mrsempel - Apr 16, 2004 om 12:48
57 Antwoorden / 3 Vragen
0

Met Ad-Aware kom je meestal van dit soort ellende af. Dat is te downloaden (gratis) via http://www.lavasoft.nl/dutch/support/download/ .
Als het probleem dan niet verholpen is, probeer het dan eens met Spybot Search & Destroy, ook gratis te downloaden via http://www.safer-networking.org/index.php?page=download&lang=nl .
Na het installeren van beide programma's laat je ze alles scannen en in de resultaten zie je of er wat is gevonden en verwijderd. Succes!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer