te
door teveldekits Jan 6, 2007 om 23:48
Computers & telefonie

Virusscanner

ik wil de gratis versie van avg virusscanner downloaden.


is het mogenlijk om dit in combinatie met mijn vaste virusscanner te doen?  (nod32 betaald)


ik krijg veel banners en spam binnen.


kan een computer traag worden van limewere?

203 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 6, 2007 om 23:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nee, absoluut niet!


ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 00:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik wil de gratis versie van avg virusscanner downloaden. Is het mogenlijk om dit in combinatie met mijn vaste virusscanner te doen?
Waarschijnlijk zal het wel werken, het gebruik van meerdere scanners is echter niet aan te raden en zal de computer (nog) trager maken.

Kan een computer traag worden van limewere?
In principe kan elk programma een computer traag maken, het is maar net hoe snel de computer is en hoeveel andere dingen er op de achtergrond meedraaien. Limewire is geschreven in Java, dit heeft als voordeel dat het op elk besturingssysteem te gebruiken is maar als nadeel dat Limewire nogal veel processor kracht opslurpt (met als gevolg een mogelijke trage pc).


ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 00:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste teveldekids


Ik draaide AVG naast McAfee en dat werkt prima!! Het viel mij zelfs op dat als AVG een virusdatabse update binnenhaalde dat McAfee dan daarna aan de beurt was.


De pc wordt er inderdaad trager op en als er al troep binnenkwam dan was McAfee altijd de eerste die het probleem herkende en waarschuwde.


Nodeloos om te zeggen dat ik AVG eraf heb gehaald.


Groet, C. 

ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 03:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Meestal geeft het conflicten en het is ook nergens voor nodig. Nod32 is een goed antivirus programma. Tegen spam helpt een antivirusprog. ook niet, daar heb je een anti-spamprog. voor nodig. Een goede daarvan is bijv. spamfighter. Banners op sites heeft met reclame te maken; de functie reclame onderdrukken is een onderdeel van een firewall.

ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 09:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

een computer kan traag worden van limeware, en twee virusscanners kan niet samen.
Spam hou je tegen met andere software bv. mailwasher van firetrust.
Planet - Special: de strijd tegen spam 

MailWasher 

ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 10:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nooit twee online scanners gebruiken. dat kan het Windows besturings ysteem nadelig beïnvloeden. Elke extra toepassing, dus ook Limewire kost capaciteit en maakt de PC dus voor de andere toepassingen iets trager.

Ik gebruik de AVG Free edition al jaren en heb sindsdien nooit meer een virus op de PC gehad. Dat er door andere scanners soms nog enkele restanten aangetroffen worden is mogelijk, maar die zijn dan meestal al wel onschadelijk gemaakt.
Zet wel Automaticly heal infections aan en loop ook de andere instellingen van AVG goed na. Dan werkt het perfect en gratis en veel minder problemen dan met McAfee of Norton.

AVAST is trouwens ook wel goed, maar let op de instelling voor het bijwerken van de database. Deze wordt standaard namelijk alleen bijgewerkt wanneer de Schermbeveiliging actief is.



ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 13:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik gebruik Outlook Express wanneer er spam binnenkomt wordt dit gelijk weggefiltert in de deletebak. Wanneer ik OE afsluit en later weer aanzet is ook de deletebak geleegd. Dus geen last meer van Spam. Je kunt dit regelen in Outlook. klik op Extra, berichtregels, Email venster nieuwe e-mail regel verschijnt. Vinkje bij selecteer de criteria. Bij selecteer acties vinkje verwijderen.
Vervolgens regelbeschrijving instellen. Voor mijn Spam staat altijd {spam?} dit moet je invullen als regelbeschrijving. Hopenlijk is het een beetje duidelijk het is al sinds lange tijd geleden dat ik dit heb ingesteld, maar ik ben wel van alle spam af.
Succes. P.S. Ook een goede firewall is Comodore. Komt goed uit de test.




ve
door verwijderd - Jan 7, 2007 om 22:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo teveldekits.


Wat de combinatie van virusscanners betreft, geen idee. Maar wat Limewire betreft, ik heb totaal geen last van vertraging.


Groet, L.

ve
door verwijderd - Jan 22, 2007 om 23:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Niet nodig, NOD32 is de beste en snelste scanner en vertraagd je systeem niet zoals dure oplossingen van Pand, Norton, FSecure ect. NOD32 heeft inmiddels 41  100% awards ontvangen, zie virusbullitin. Daar kan geen ander tegen op. Trouwens, grote kans dat het conflicteerd met een andere scanner.


Mailwasher is de beste spamoplossing. Deze delete al de spam al op de server van je aanbieder en haalt alleen gezonde mails binnen.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer