jo
door josf May 12, 2011 om 08:08
Computers & telefonie

Vodafone steelt !

hallo
Ik had een abo van 35 euro met 70 euro tegoed bij vodafone. Nu is dit bedrag te hoog en besloot om het te verlagen, 27,50 was de maximale verlaging mogelijk volgens vodafone. Navraag leerde dat de 70 euro tegoed zou blijven bestaan. Na het omzetten blijkt dat de 70 euro ineens verdwenen is en nu zeggen ze dat het oude tegoed verdwijnt als je je abo aanpast.

Mijn conclusie is dat Vodafone gewoon oplichters zijn en mijn geld stelen en als egbruiker sta je machteloos. Ik heb nog nooit zo een slechte service ontvangen als van Vodafone.
Heb ook weer een klacht ingedient en dat het hier volgens mij om diefstal gaat en oplichting en leugens van Vodafone medewerkers. Wat kan ik nog meer doen?

657 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

vodafonewebcare
door vodafonewebcare - May 12, 2011 om 08:27
779 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste josf,

Zou je een e-mail willen sturen naar webcare.nl[at]vodafone.com? (vervang [at] door @). Vermeld hierin je mobiele nummer en je naam- en adresgegevens. Ik ga dan kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Rachelle
Vodafone Webcare Nederland

jo
door josf - May 12, 2011 om 10:30
19 Antwoorden / 5 Vragen
0

net een email gezonden, ben benieuwd. wel snelle reactie via het forum.

donna
door donna - May 20, 2011 om 10:20
207 Antwoorden / 43 Vragen
0

Vodafone reageert alleen op klachten die op een forum worden geplaatst. Als je op de site eindelijk gevonden hebt hoe je kunt reageren en je klacht via het formulier verstuurt komt er een melding dat ze niet reageren.

Vandaag staat op de kassa-site: Eurocommissaris Neelie Kroes (Digitale Agenda) gaat telecombedrijven dwingen de prijzen voor grensoverschrijdend dataverkeer met mobiele telefoons fors te verlagen.

Dat hebben ze met gesprekskosten ook gedaan, maar Vodafone heeft daar wat op gevonden. Met Vodafone Paspoort kun je in het buitenland prepaid gebeld worden voor 0,79 per gesprek. Wij waren in Londen, beiden een Vodafone prepaid toestel. Reisgenoot belde mij maar binnen enkele seconden na opnemen werd het gesprek verbroken. Kassa voor Vodafone, ik betaalde 0,79, de beller betaalde 0,79 + 0,30. Dit heeft zich twee maal herhaald. We hebben nog geen minuut gesproken, wel ieder 3 x 0,79 betaald en de beller ook nog 3 x 0,30. Zo verdien je met verlaagde tarieven toch nog meer dan vroeger.

Op die maatregel van mevrouw Kroes zullen ze ook wel wat vinden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer