pa
door papaya Jan 22, 2007 om 01:49
Computers & telefonie

Wat is dit nu?

wie kan mij dit verklaren?


sinds 3 dagen komt op mijn p.c. de mails niet meer in outlook expres onder postingang binnen,maar in delete, hoe is dit nu mogelijk?elke keer moet ik nu dus de delete openen en daar vind ik dan mijn mails,heb nu diverse mensen gevraagd uit de buurt,maar niemand kan zich dit verklaren, weet iemand wat ik doen moet om het weer in de postingang normaal te krijgen.


 


 

394 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

nowhere
door nowhere - Jan 22, 2007 om 03:30
127 Antwoorden / 1 Vragen
0

Misschien is er een regel ingesteld die al deze berichting automatisch naar de prullenbak verplaatst. Bij mijn Engelse versie is deze instelling te vinden onder 'Tools', 'Message Rules', en vervolgens 'Mail..'. Daar is een lijst te vinden met ingestelde regels, klik er eentje aan en onderin het scherm zal een omschrijving getoond worden. Als er geen bestaande regels zijn krijgt u direct een scherm om een nieuwe aan te maken, klik in dat geval op annuleren om terug te keren. Mocht ook dat het niet zijn, dan is het misschien een door u of andere gebruiker geinstalleerde spam filter die wat scherp staat.

Nog een kleine tip, de meeste mensen beginnen zinnen met een hoofletter en zetten na leestekens een spatie. Het is in uw geval verder prima leesbaar, maar het staat een beetje dom :)



ge
door genglazoe - Feb 12, 2007 om 20:23
19 Antwoorden / 4 Vragen
0

Kan het niet zijn dat je een  antivirus/firewall software hebt geïnstalleerd en die zo hebt ingesteld dat die alle binnenkomende berichten als "spam" d.w.z. als "ongewenst" aanmerkt en dus gelijk doorstuurt naar delete/verwijderen? Ik heb nl. een dergelijke software op mijn PC die, door MIJ aangegeven berichten als zijnde SPAM, direct bij binnenkomst naar de verwijderde berichten stuurt!


Je kunt ook onder configuratie kijken of je windows firewall wel oke is?  Ik ben ook maar een leek maar je weet maar nooit he. Suc6


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer