li
door listig Sep 1, 2005 om 21:16
Computers & telefonie

Wie heeft er ook problemen met LIS BV

Vanaag, 1 september, kreeg ik van NOS deurwaarders in Groningen een dagvaarding voor 21 september a.s. betreffende LIS BV.


In 2004 ben ik ingegaan op een proefperiode van 10 dagen. Ik heb besloten om niet verder te gaan en heb mij keurig binnen 10 dagen via de website een e-mail gestuurd. Er stond toen namelijk nog geen postadres op de website. Van de e-mail heb ik nooit een copy gehad omdat dat niet gegeven werd via die site. Natuurlijk heb ik ook nooit een reactie hierop gehad.


Graag kom ik in contact met mensen die al een rechtzaak hebben gehad tegen LIS BV. Ik ben benieuwd wat de uitspraak hierin was.


 

413 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

joostw
door joostw - Sep 1, 2005 om 22:42
22 Antwoorden / 2 Vragen
0

Als u naar het volgende adres gaat komt u meer te weet.


http://kassa.vara.nl/portal?_li=y&_scr=forum_dialoog&frm=77391&cat=616

wv
door wvbra - Sep 4, 2005 om 09:58
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik behartig de belangen van een aantal gedupeerden van Lis. Ik zie goede kansen om de zaken tegen Lis te winnen. Een aantal europeesrechtelijke aspecten spelen hierbij een rol.


Ik geef u het advies om ook eens te kijken op www.antilis.tk


 

ke
door keestramper - Sep 14, 2005 om 17:54
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hallo ik heb ook een dagvaarding gekregen voor LIS B.V. Op 10 Oktober moet ik voorkomen.


 


Ik heb schriftelijk binnen de gestelde tijd aangetekend opgezegd aan LIS, maar zoals bij iedereen is er geen post ontvangen. ook verdere brieven zijn nooit ontvangen. En ik heb er vele geschreven.


 


Mijn probleem is echter dat ik het bewijs van de aangetekende opzeg brief kwijt ben en de andere brieven niet aangetekend waren. Dus zegt het bedrijf ijskoud "kom maar op met de bewijzen". Ik zta er denk ik heel zwak voor. Heeft iemand een idee? Of is er een advocaat die zich ermee wil bemoeien? Ik heb echter geen geld, maar als ik ze zaak win is dat geen probleem lijkt me?


 


Groetjes Kees Tramper

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Martijn van den Ham
Martijn van den Ham - May 7, 2024 om 18:46
Huishouden & energie

LOQED slim slot

Ik ben in het bezit van een slim slot van LOQED waar ik zeer veel plezier van heb krijg ik zojuist een mailt binnen dat ze genoodzaakt zijn de cloud dienst betaald te maken voor een bedrag van € 4,95 per maand. Mag dit zo maar?!!!
Het slot heb ik uitgekozen gezien de functionaliteiten die er op zitten en dat er geen abonnement op zat en nu wordt er toch een abonnement door je strot gedrukt. ... Lees meer

De
Dee010420 - May 14, 2024 om 23:12
Geldzaken & recht

Vreemde incasso paypal via riverty

Goedendag! Gisteren ontving ik een incasso mail via riverty back in flow , het ging om een vordering van paypal ivm negatief saldo van april 2021. Ik wist zelf niet eens dat ik een paypal account heb/had. Ik gebruik nooit paypal en kan dus ook met bijna 100% zekerheid zeggen dat ik in het verleden ook niets betaald / besteld heb met paypal en zeker niet een bedrag van bijna 200 euro!...
Ik he ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer