my
door mynne Jun 27, 2012 om 16:04
Elektronica & tv

Fotoshoot niet wat het beloofd

Hallo,

Wij hebben op vakantieveilingen.nl een fotoshoot 'gewonnen' voor €120.
In de advertentie wordt veel beloofd. Eenmaal de shoot gedaan, is het resultaat droevig, hebben we niet gekregen waarvoor we betaald hebben.
Netjes geprobeerd te bepreken met de fotograaf, maar kregen erg onaardige antwoorden.
Vakantieveilingen zegt niets te kunnen doen.
Wat kunnen we doen zodat niet meer mensen teleurgesteld raken? Hebben meer klachten over deze meneer gelezen....

1977 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gr
door grootvader_1 - Jun 27, 2012 om 16:46
153 Antwoorden / 44 Vragen
0

Goh,
toch toevallig niet die "mijnheer" uit Zwolle van voormalig Fotosessie.com, nu Nationale fotostudio.
Want wat prijs betreft.........................
Als die foto's van zo'n bedroevende kwaliteit zijn dan zou een naam van die betreffende firma (ingeschreven bij de KvK) voor andere lezers ter waarschuwing zijn.

De Vrije Vogel

di
door digioma - Jun 29, 2012 om 12:55
646 Antwoorden / 29 Vragen
0

Misschien een vreemde vraag, maar waarom zou je een fotoshoot willen? Gaat het om familiefoto's of een shoot voor bijv. een leuke kleindochter? Voor de eerste optie kun je naar een gerenomeerde fotograaf in je woonplaats en voor de tweede... doe dat toch niet. Het kost teveel geld en het beoogde resultaat wordt niet gehaald. De foto's zijn - zoals je schrijft - slecht en opsturen naar een modellenbureau heeft echt geen zin. Die kiezen zelf de juiste meisjes uit.
Onze kleindochter van 14 jaar is door een groot landelijk modellenbureau benadert, heeft een lange gratis fotoshoot gehad en is daarna ingeschreven bij dat bureau. Heeft allemaal niets gekost en het meisje heeft zelf helemaal nooit iets gezien in modellenwerk. Heel sportief type, poseren kan ze niet en met make-up heeft ze ook weinig. Ze beschouwde het als een leuk dagje uit naar Amsterdam en gaat verder met school en sport.

Voor jullie vind ik het spijtig dat het een teleurstelling is geworden en goed dat je op dit forum waarschuwt voor dergelijke lieden die alleen maar valse verwachtingen wekken.

do
door donja1991 - Nov 20, 2012 om 11:34
6 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bij deze ook een waarschuwing voor het bedrijf Vakfotografen Media BV. Dit gaat namelijk ook dezelfde mensen als die voorheen fotosessie.com en nationalefotostudio.nl beheerden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer