br
door brigitte ijzerman Aug 18, 2016 om 19:19
Geldzaken & recht

Heb een voorschot gehad van het uwv, volgens mij heb ik geen recht op dit bedrag

Ik heb op een gegeven moment een voorschot gehad van het uwv. Volgens mij heb ik geen recht op het volledige bedrag. Heb hierover al een aantal keren opgebeld naar het uwv en hun zeggen dat dit bedrag klopt. Heb gevraagt om dit zwart op wit te krijgen maar dat doen ze niet. ik ben bang dat ik dit bedrag alsnog terug moet betalen en heb het daarom apart gezet maar ik moet nu rondkomen van 80 euro in de maand. Hoe weet ik zeker dat ik later niet voor verrassingen kom te staan als ik alsnog terug moet betalen.

653 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Topantwoord

zoekster1
door zoekster1 - Aug 18, 2016 om 19:28
1583 Antwoorden / 3 Vragen
12

Aan de telefoon krijgt u geen enkele garanties. Zet uw twijfels op de mail via mijn uwv, met uw Digid inloggen, vraag het dan nog een keer. Dan krijgt u schriftelijk (per mail) antwoord en dan staat u sterker.

tijger1
door tijger1 - Aug 18, 2016 om 20:03
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

En waar baseert u uw vermoeden op dat u geen recht zou hebben op dat bedrag? En hebt u naast dat voorschot nog een regelmatige uitkering van het UWV? Dat zal toch meer zijn dan € 80 in de maand.

Niet bellen, inloggen.

Topantwoord

Gerry1969
door Gerry1969 - Aug 18, 2016 om 23:36
3449 Antwoorden / 25 Vragen
10

U komt niet voor verrassingen te staan als u het geld op uu spaarrekening houdt.  Neem  zoals aangegeven schriftelijk contact op en pas bij positieve bevestiging maakt u gebruik van het geld. 
Diewilik

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer