an
door ansjohn Feb 18, 2006 om 19:43
Geldzaken & recht

Vraag teruggave jaarafrekening van de eneco energiebedrijf.

hallo , mijn vraag is het volgende ik heb in december de jaarafrekening van het energiebedrijf eneco gehad. hierop stond dat ik 697 euro zou terugkrijgen. op de jaarafrekening staat dat het geld zo spoedig mogelijk naar mijn bankrekening wordt overgemaakt. maar ik heb dit geld nog steeds niet ontvangen. wel is er nu al vanaf januari de maandelijkse gas en licht afgeschreven. nu is mijn vraag of ik ooit het geld ,van wat ik volgens de jaarafrekening terug zou krijgen,of ik dit ooit nog krijg.

637 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ge
door gerland - Feb 19, 2006 om 00:26
127 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom zou u dat niet terugkrijgen?


1.) we leven niet in een bananenrepubliek


2.) energiebedrijven zijn fatsoenlijke, bonafide organisaties, geen oplichters.


Dus als u recht heeft op dat bedrag (en dat heeft Eneco u zelf medegedeeld), krijgt u dat zeker terug.


Bel even naar Eneco om te vragen waarom u het geld nog niet ontvangen hebt en wanneer u het op uw rekening kunt verwachten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Feb 19, 2006 om 20:58
16879 Antwoorden / 202 Vragen
0

Helaas, helaas, soms komt het voor dat energiebedrijven nota's sturen terwijl je op geen enkele wijze een overeenkomst hebt.


Helaas, helaas, cvaak komt het voor, zoals herhaald aan de orde in programma's als Kassa en Radar dat energie bedrijven nog al veel foten maken en lang niet altijd hun administratie op orde blijken te hebben.


 


Concreet advies: Schijf de klachtenafdeling van het energiebedrijf aan. Meestal heeft dat redelijk snel resultaat. (soms zelfs ook met een vergoeding van de extra gemaakte kosten i.v.m. het klagen)


 


Succes


 


Gerrit

vh
door vhemert - Mar 21, 2006 om 08:23
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

zoek op internet boycot.nu op en leg daar je klacht neer,mij hebben ze ook geholpen met oxxio het was zo opgelost.afz pversteeg

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer