ro
door rollie Oct 3, 2007 om 16:48
Huishouden & energie

Ervaringen met een stoom / douchecabine

Wij zijn momenteel toe aan het vervangen van onze badkamer. Nadat wij links en rechts informatie (prijzen) aan het inwinnen waren viel ons oog op een stoom Douchecabine. Nu onze vraag: wat is jullie ervaring met een stoom douche cabine? Liefst zo breed mogelijke infomatie aub. 

5418 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

astoria
door astoria - Oct 4, 2007 om 20:56
362 Antwoorden / 55 Vragen
0

Dag rollie, Al vorens met een uitgebreide info te komen de hamvraag ? Voor een appartement op b.v. een hogere verdieping of de woning (badkamer ) bevind zich gelijkvloers .?

ro
door rollie - Oct 4, 2007 om 20:58
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

dag duimpje, het gaat om een eensgezinswoning waarvan de badkamer op de eerste verdieping is.

astoria
door astoria - Oct 5, 2007 om 12:54
362 Antwoorden / 55 Vragen
0

Hallo Rollie.Al vorens u een aankoop doet , vraag duidelijk aan de leverancier of de capacitet  in uw woning ( water /gas ) voldoende is om deze stoom douche cabine goed te laten funktioneren. U zal niet de eerste zijn die " Letterlijk en Figuurlijk" van een koude douche thuis komt .Welke u gaat aanschaffen is aan u .Prijs vormgeving  etca.etca.  Wens u succes.

he
door henkieboy46 - Dec 29, 2007 om 22:17
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Dag Rollie,

Wij hebben in 2005 een douchecabine (merkloos bouwpakket) gekocht bij Formido te Zoetermeer. De cabine moest uit Formido Leiden komen omdat in Zoetermeer de laatste in de winkel stond. Formido Zoetermeeer bestaat inmiddels niet meer. Dit alles terzijde.

Het ding opgebouwd met de zeer summiere foto-instructie van één A4. Ik kan zeggen dat ik best bedreven ben in doe-het-zelf klussen, want compleet huis verbouwd toiletten sanitair e.d.
Desondanks is dit één misère geworden. Alle naden lekten, meegeleverde slangkoppelingen sloten niet af, deuren zijn niet af te stellen de deurrollen zijn inmiddels versleten en nergens te verkrijgen. Garantie? Tuurlijk, of ik maar even terug kom met "het produkt" Onmogelijk bij een douchecabine natuurlijk.
De vakhandelaar (Meeuwisse Voorburg) die ik vroeg om een setje deurrollen kwam met de opmerking "Wij hebben hier alleen duurdere douchecabines, als je het merk niet eens weet kan ik je niet helpen" en "Je kan wel denken dat je voordelig uit bent, maar nou zit je met de brokken". "het is voor ons een serviceartikel, geen handel, maar je dacht elders geld te besparen en komt nu bij ons voor onderdelen."

Kortom manipulatie van een echte "handelaar". Te misselijk voor woorden eigenlijk. Ik moet je adviseren niet aan een douchecabine te beginnen. Wat werkt moet je afblijven is mijn advies. Knap je bestaande spullen lekker op, maar vertrouw niemand die je even zo'n ding aansmeert, het is bagger van A tot Z. Wij hebben voor € 500,- spijt en denken erover om het ding er weer uit te slopen. Normale douchebak er in en klaar is kees.

Ik wens je veel succes toe bij je besluit.

Met vriendelijke groet,

Henk




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer

wi
witteke - May 14, 2024 om 10:47
Computers & telefonie

Windows life mail mappen verdwenen

Ook goede morgen,ik gebruik windows life mail,en ja,ik weet het,dat is oud,maar werkt nog prima
Echter nu zie ik de submappen plots niet meer bij het hoofdaccount
En ik snap dat ik iets verkeerd heb gedaan,maar ik had ze heel graag terug
Ze zijn schijnbaar niet weg,maar onzichtbaar
Ik draai onder windows 10
Ik hoop en duim dat iemand een makkelijke oplossing weet
Beda ... Lees meer