ni
door nicky1 Oct 18, 2005 om 14:06
Huishouden & energie

Hoe kom ik van oxxio af

Beste Kassa,


Ik ben al een jaar bezig om allerlei zaken bij oxxio te veranderen maar het wil maar niet lukken.Ik heb daar al 30 keer bandjes ingsproken maar zij willen mij niet helpen.Het probleem is te lang om nu te vertellen maar het komt erop neer dat essent mij van het electrisch af wil sluiten terwijl ik het electrisch bij oxxio heb. Hoe kun je deze instanties het beste benaderen. ik heb een rechtsbijstand verzekering en heb al gedreigd met een advocaat.


AUB HELP.


Vriendelijke groeten


Geke van 't Hof

702 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ijzerbroot
door ijzerbroot - Oct 20, 2005 om 10:28
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Hoi Geke/ nicky1


Ik begrijp dat u problemen heeft met oxxio en met essent, waarbij ik er van uit ga dat Essent uw netbeheerder is ( voor dat netbeheer moet ook worden betaald) en Oxxio de stroom-leverancier is.


Ook de netbeheerder kan tot afsluiting overgaan...(de energiemeter is bv van de netbeheerder)


Hoe is in uw situatie de betaling voor het netbeheer geregeld? Betaalt u dit rechtstreeks aan Essent, of aan Oxxio -die deze bedragen dan weer aan Essent hoort af te dragen-?


In het laatste geval zou u buiten uw schuld om problemen met Essent hebben kunnen krijgen doordat Oxxio in gebreke zou kunnen zijn gebleven.


In dat geval adviseer ik u deze situatie op schrift te stellen en aan Essent te sturen, waarbij u kunt aangeven dat u uw betalingsverplichtingen bent nagekomen en dat de fout door Oxxio is gemaakt.


In dat geval raad ik u aan eea zodanig met Essent te regelen dat u de kosten netbeheer zelf aan Essent gaat betalen en dus niet meer via Oxxio...(Dan kan deze situatie zich niet herhalen)


Ook in geval u een achterstand bij Essent heeft raad ik u aan hierover contact (weer: schriftelijk) met Essent op te nemen met het doel tot een oplossing van die achterstand te komen. (Doe bv zelf een afbetalingsvoorstel, maar zorg er voor dat u zich aan uw eigen voorstel kunt houden)


En: even "kortsluiten" met uw rechtsbijstandverzekeraar kan zeker geen kwaad. Mogelijk dient u bepaalde acties te ondernemen -of juist niet- om op deze verzekering terug te kunnen vallen... (De kleine lettertjes).


IJzerbroot

ni
door nicky1 - Oct 20, 2005 om 15:49
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo,


Ik ben een stuk wijzer geworden van uw antwoorden. Heel erg bedankt.


Groetjes Geke

ijzerbroot
door ijzerbroot - Oct 21, 2005 om 10:03
460 Antwoorden / 6 Vragen
0

Graag gedaan!


Succes & bedankt voor uw reactie.

de
door dedrijver - Oct 24, 2005 om 22:54
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mail naar de directeur van Oxxio. Zijn naam is Erik de Heus(Ja heus)


Zijn emailadres is E.deHeus@oxxio.nl


Erik lost alle problemen op.


Succes


Henk de Drijver


 

vh
door vhemert - Mar 21, 2006 om 09:26
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

zoek www.boycot.nu op leg daar je klacht neer,die hebben mij ook geholpen met oxxio het was zo opgelost.afz peter

vladja
door vladja - Mar 21, 2006 om 09:27
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

4 maanden oud draadje.


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer