Mu
door Mulletjeshoeve Jan 7, 2024 om 10:22
Huishouden & energie

Is de vastenlastenbond betrouwbaar

ze geven aan dat zij ervoor zorgen dat ik altijd de laagste energiecontract heb

777 6 Rapporteer
gerbera
door gerbera - Jan 7, 2024 om 10:53
7366 Antwoorden / 14 Vragen
1

Of die club betrouwbaar is durf ik niet te zeggen, wel weet ik dat dergelijke club's het allemaal mooi voorspiegelen met zgn lage maandelijkse voorschotten en u bij de jaaropgave een flinke som moet bij betalen.  U kunt dan net zo goed de div. vergelijkings-site's raadplegen en dan goed naar de tarieven kijken en niet naar het vooorschotbedrag.

Thecla58
door Thecla58 - Jan 7, 2024 om 11:51
856 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik weet het niet zeker, maar ik dacht dat Annemarie van Gaal zich ook gecommiteerd heeft aan dit initiatief. Waar je ook eens kan kijken is bij United Consumers. Niet zo'n uitgebreide servoce maar zeker een goede site. Er zijn nog veel meer initiatieven.

Zelf heb ik geen ervaringen met deze organisatie, wel met united consumers

Klik hier voor de reviews op kiyoh...

hutch
door hutch - Jan 7, 2024 om 12:37
4515 Antwoorden / 29 Vragen
0

Betrouwbaar of niet...... voor € 150,-- per jaar is dit wel héél erg duur, voor iets wat men zelf vrij eenvoudig zelf kan regelen.

En uiteraard (en inherent aan), zoals verreweg de meeste bedrijven, staat hun eigen financieel gewin altijd op de eerste plaats.

rj
door rjw - Jan 7, 2024 om 13:37
3266 Antwoorden / 5 Vragen
0

Het kost je altijd meer dan als het zelf zou doen. Het is geen vrijwilligerswerk.

sw
door swat1500 - Jan 7, 2024 om 13:44
3789 Antwoorden / 0 Vragen
0

De Consumentenbond heeft zich bewezen als een betrouwbare partner. Commerciële organisaties maken daar om graag gebruik van namen met "bond" erin want dat wekt vertrouwen.
In de regel werken deze organisaties voor eigen gewin zeker als er een jaarlijkse "contributie" wordt gevraagd.
Vermoedelijk bieden zij het laagste energie contract aan van de bedrijven waarmee zij een afspraak hebben gemaakt. Dat hoeft in werkelijkheid niet het goedkoopste te zijn van alle energiebedrijven.
Tel daarbij de contributie op en de vraag is of u dan wel zo goedkoop uit bent.
Wees extra voorzichtig als je door dit soort bedrijven ongevraagd wordt gebeld, gemaild of op straat wordt aangesproken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer