ro
door robbielin1 Jan 20, 2006 om 16:47
Huishouden & energie

Trekkoord straalkachel

Hallo allemaal. Na 9 jaar trouwe dienst had ik afgelopen week ineens in de badkamer het trekkoordje voor de aan-en uitschakelaar van de wandstraalkachel van Bestron in mijn hand. Het koord was helemaal uitgerafeld en ook het rode schakelwiel (dat stand 1,2 of 3 aangeeft) is doormidden gescheurd.  Ik heb bij Bestron zelf nagevraagd maar die hebben dat onderdeel niet meer en iedere doehetzelf zaak en Handyman hier in de buurt hebben van dat onderdeel nog nooit iets gehad.  Wie kan mij helpen aan zo'n trekkoord met schakelwieletje en zo niet, weet iemand dan wat ik er voor in de plaats op die kunstof halvemaanas kan zetten zodat ik hem op een veilige manier aan en uit kan zetten en niet iedere keer met een tang hoef te staan hengsten. Bij voorbaat bedankt! Groetjes Rob

1019 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Jan 20, 2006 om 17:05
4515 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hallo Rob,


als u toch kosten moet maken (en moeite), wat dacht u hiervan (als voorbeeld):


(doehetzelf.2dehands.nl/markt/witgoed_install/electr-badkamer-stralers/)


 


2dehands.nl / electr-badkamer-stralers


 


 


Gr. Hutch

ro
door robbielin1 - Jan 21, 2006 om 09:59
8 Antwoorden / 7 Vragen
0

Beste Hutch, allereerst hartelijk dank voor de reactie en de link.  Daar heb ik al gekeken en er zijn alleen 2de hands apparaten te koop. Maar ik hoef alleen een nieuw trekkoord want de drie stralers zijn nog goed. Bovendien als ik naar de prijzen op die site kijk kan ik net zo goed een nieuwe in de winkel gaan kopen. Maar het gaat mij voornamelijk om het feit dat ik niet snap dat er nergens een nieuw trekkoord te krijgen is. En alleen daarvoor zou ik dan een nieuwe straler moeten kopen en installeren terwijl het apparaat dat ik nu heb zelf nog zeer goed werkt! Over stimuleren van de economie gesproken!

hutch
door hutch - Jan 21, 2006 om 10:31
4515 Antwoorden / 29 Vragen
0

Rob,


inderdaad leven wij tegenwoordig in een "weg-gooi-maatschappij". Dat is met bijna alles te merken en te zot voor woorden.


Als Bestron het zelf al niet meer heeft, wordt zoeken inderdaad zo goed als onmogelijk. Wat over blijft is zelf repareren (of door een handige bekende) of... kijk eens bij een Kringloopwinkel o.i.d.


Succes verder, Hutch

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer