sw
door swerkman Oct 25, 2013 om 13:46
Voeding & gezondheid

Lichttherapoe

Wie heeft ervaring met een lichtlamp ? Er komen twee als beste uit de bus bij de consumenten test .Eén daarvan is mooi compact maar heeft blauw licht en dit schijnt niet zo erg goed te zijn voor de ogen ?
Ik draai momenteel proef met een "daylight power "maar dit vind een erg groot en onhandig ding .
Wie o wie heeft goed raad .

572 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

costnix
door costnix - Oct 25, 2013 om 22:16
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

Om wat voor een lichttherapie gaat het?

aurora1
door aurora1 - Oct 26, 2013 om 00:43
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Ik heb geen ervaringen met een lichtlamp en zou die ook niet gebruiken omdat je beter ervoor kunt zorgen zoveel mogelijk in dag/zonlicht te komen, desnoods voor een raam thuis. Dat is ook sterker dan een lichtlamp.
Als het gebruik op doktersadvies voor een aandoening is kun je beter bij die huisarts te rade gaan. Als je medicijnen gebruikt dan is het ook verstandig om eerst uit te zoeken of een dergelijke lamp schade aan de ogen kan aanbrengen.
Ik vind de lamp die je nu proef draait overigens wel een behoorlijk dure versie van dat genre.

sw
door swerkman - Oct 27, 2013 om 07:15
29 Antwoorden / 10 Vragen
0

Het gaat erom dat ik elk najaar behoorlijk depressief word. Ik ga wel naar buiten, wandel en fiets veel . Het Indus ook een proef.
De lamp die ik nu huur is erg groot en duur ook .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

d
d hol - May 21, 2024 om 15:33
Huishouden & energie

Vattenfall

vattenfall heeft een fout in de afrekening van mei 2023 gemaakt. ze hebben de meterstanden omgedraaid en daardoor te veel terug betaald.
nu schrijven ze het verschil van 620 euro gewoon per 31 mei 2024 van mijn rekening af.mag dat? Lees meer

anita555
anita555 - Apr 29, 2024 om 21:46
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn hortensia weer tot leven?

Op mijn verjaardag kreeg ik een mooie hortensia voor op mijn balkon. Ik heb hem meteen in een grotere pot gezet, maar dat had ik beter niet moeten doen, want ik had er even niet bij nagedacht dat je moet wachten tot het najaar als de bloemen helemaal uitgebloeid zijn. Nu lijkt de plant dood te gaan. Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer