ekiem
door ekiem Sep 12, 2020 om 14:47
Winkels & webshops

Waarborg

Goedemiddag,

Na 27 jaar is de keuken aan vervanging toe .

Maar goed, ik weet dat ik de Mandemakers groep moet mijden ,nu heb ik een website gevonden van Keukenwarenhuis.nl . 

Mijn vraag is het volgende......op hun site vind ik nergens iets van een winkel waarborg / keurmerk of zo.
Ik heb inmiddels ook hun brochure ontvangen en daar word ik ook niet wijzer van. Of ik kijk niet goed, kan ook. Nergens vermelding van keurmerken. 
Zij hebben 2 grote winkels , in Ter Aar en Dordrecht. 
Ik heb hen gebeld maar de receptioniste vertelde dat zij hier ook niets van wist. Je moest wel 2 dagen vóór levering de volledige kostprijs overmaken. 
Allemaal heel apart. Weten jullie hier meer over.

Alvast bedankt, Ekuem


1732 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tenormin
door tenormin - Sep 12, 2020 om 14:53
16845 Antwoorden / 108 Vragen
0
pe
door peentjes - Sep 12, 2020 om 14:56
421 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nee. Maar hier is de link naar ervaringen. https://keukenbrochuresaanvragen.nl/ervaringen-keukenwarenhuis/

marita5
door marita5 - Sep 12, 2020 om 15:37
11529 Antwoorden / 15 Vragen
0

Hallo Ekiem , 

Je moest wel 2 dagen vóór levering de volledige kostprijs overmaken

Lees hier de voorwaarden m.n Art 9 , 

https://keukenwarenhuis.nl/over-ons/voorwaarden-winkel/ 

.op hun site vind ik nergens iets van een winkel waarborg / keurmerk of zo.

Keukenwarenhuis.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk , 

https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=291 

Ingeschreven Kvk , 

https://www.kvk.nl/zoeken/?source=all&q=28084653&start=0&site=kvk2014

Donuts
door Donuts - Sep 12, 2020 om 15:48
1203 Antwoorden / 2 Vragen
1

Je kunt even googelen op klachten keukenwarenhuis en lees de klachten even door, want niet alle klachten zullen terecht zijn.

Lees behalve art. 9 van de AV ook de daaropvolgende artikelen door.

Edit: ik zou niet teveel waarde hechten aan dat webshopkeurmerk, daar heeft een verkoper meer aan dan een koper, want zo'n keurmerk wordt gebruikt om kopers een bepaald vertrouwen te geven. Over de kwaliteit van de aankopen, plaatsing, nakomen afspraken etc. zegt het niets.

panter22
door panter22 - Sep 12, 2020 om 16:44
6599 Antwoorden / Vragen
5

Een paar weken geleden raadde je iemand af om 2 dagen voor de levering de keuken te betalen, Nu vind je een keukenboer waar dat wel moet en dan twijfel je ook nog.
Gewoon hier niet kopen.

rj
door rjw - Sep 12, 2020 om 18:20
3277 Antwoorden / 5 Vragen
0

Tip: ga gewoon naar IKEA. De prijs op het kaartje is gewoon de prijs die je betaalt. Transparanter kan niet. Geen gesjoemel dat je direct een lagere prijs krijgt als je niet direct hapt zoals dat bij de keukenboeren gebruikelijk is (wat uiteindelijk ook alleen maar er voor zorgt dat je je al direct gen***d voelt).

ekiem
door ekiem - Sep 12, 2020 om 18:52
676 Antwoorden / 100 Vragen
0

Alvast bedankt voor de gegeven antwoorden.

Al zoekend op het net kwam ik erachter dat veel van die keukenboeren iets anders in hun voorwaarden melden . Het is niet echt eenduidig. Bij sommige betaal je een klein bedrag aan en één of twee dagen vóór levering het restant.  
Er zit er tot nu toe maar eentje bij, waarbij je binnen een week ná levering het volledige bedrag moet overmaken. Onnodig te zeggen dat deze de duurste keukenboer is. 

Ik heb in ieder geval "stof tot nadenken ".

Ekiem

justmeagain
door justmeagain Sep 13, 2020 om 00:47
623 Antwoorden / 8 Vragen

Als je de duurste bent en je kunt je veroorloven dat klanten een week na oplevering mogen betalen, dan ben je een solide bedrijf met zeer waarschijnlijk een dito service. Dus wat is duur. Je doet 20 jaar met een keuken dus als deze 5000 euro duurder is dan is dat 250 euro per jaar extra ofwel ff 20 euro per maand. Voor A een betere keuken die u achteraf mag betalen en B een betere service.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Sep 12, 2020 om 19:19
16883 Antwoorden / 202 Vragen
1

Hallo @EKIEM, niet langer nadenken, er is een gezegde dat het bij twijfel altijd al beter is om iets niet te doen en zie de al gegeven reacties. Mijn advies is om nooit iets te betalen voordat er ook volledig is afgeleverd en in uw geval geplaatst. Daarbij geldt ook dat 'goedkoop dan ook vaan duurkoop'is.

Zoek een andere leverancier waar u pas dienr volledig te betalen indien de keuken geheel naar uw goeddunken is geplaats (volgens hetgeen is afgesproken ) en er dan geen sprake is van bijv. wanprestatie resp. er achter te komen dat de levering ook niet ok is.

ro
door ronny530 - Sep 13, 2020 om 09:40
2792 Antwoorden / 41 Vragen
0

Er zijn zoveel keuken verkopers dat u door de bomen het bos niet meer ziet en uiteraard om informatie gaat vragen, dat schept nog meer twijfels want de één vind dit en de ander vind dat van de verkoper in kwestie. Bij de aanschaf van een keuken komt veel meer kijken dan men denkt want een keuken is een samenstelsel van onderdelen die ook nog gemonteerd moeten worden en wie gaat dat doen, u zelf, een door u ingeschakeld bedrijf of door de keuken verkoper zelf. Als u een keuken zonder montage aanschaft dan is het logisch dat u 2 dagen voor levering het volledige bedrag betaald want zo heeft de verkoper zekerheid dat u betaald heeft en tot levering over kan gaan. Een webwinkel keurmerk zegt iets over de betrouwbaarheid van op tijd leveren maar niets over de kwaliteit van het product. Keukenwarenhuis heeft bestaande winkels en als u in de buurt woont ga die eens bezoeken voor meer uitleg maar als u niet in de buurt woont en al wantouwen heeft ga dan bij een lokale keuken verkoper in gesprek.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer