Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
dreuzeltje - 06-03-2007 14:29:40
Winkels & Webshops

postorderbedrijf Otto

laatst heb ik een bestelling gedaan bij otto.nl maar deze bestelling kwam voor mij te laat thuis gestuurd ..dus heb ik hem terug gestuurd zonder de artikelen te hebben geopend, alleen de zak want dat kon niet anders ivm de retourbon.


vandaag kreeg ik alsnog een rekening binnen van 7,81 .nu zal iemand mss wel zeggen wat een bedrag , wat zeur je nu maar ik vind dit een hoop geld voor niets want in feite is dat ook zo .ik heb niks gekocht en toch moet ik dit bedrag betalen .


nu is mijn vraag kan dat zomaar en waar zou ik hierover een klacht in kunnen dienen .bij otto zeggen ze dat je gewoon de verzendkosten dient te betalen maar die zijn 5,50 euro en dan nog bij wehkamp en neckermann is dit niet het geval .dit kan toch niet zomaar , dit is toch diefstal .als 1000 mensen iets bestellen en toch terug sturen rekenmaar eens uit , das toch een lekker bedrag .