Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

caiwayklant
caiwayklant - 13-01-2012 06:59:43
Elektronica & TV

Caiway 100 % duurder in Krimpen dan andere Caiwaygemeenten

In bijna alle gemeenten waar caiway zit, is het digitale basispakket ongecodeerd. dit betekent als een caiway-abonnee in uithoorn, aalsmeer, schiedam, 's gravezande, maassluis, maasland, schipluiden, kwintsheul, de lier, waterings veld, monster, naaldwijk, ijsselstein, doorn, appelthern, dreumel, etc op vier of meer televisies naar het basicpakket (inclusief hd zenders en bbc en eurosport) wil kijken, deze voor 16,95 euro per maand klaar is.

bij ons in krimpen aan den ijssel is het caiway basicpakker gecodeerd. afgezien van het feit dat dit al extra aanschafkosten met zich meebrengt in de vorm van ci-modules en smartcards van 20 euro per stuk, brengt dit voor de krimpen een ander en veel groter financiëel nadeel met zich mee.

wil je in krimpen aan den ijssel op vier of vijf televisies naar het caiway basicpakket kijken, dan zegt caiway doodleuk: u krijgt maar drie smartcards op één abbonnement, vanaf het vierde toestel moet u een nieuw abbonnement afsluiten.

samengevat komt het er dus op neer dat bijna alle caiwayklanten die op vier of mee televisies naar het caiway basicpakket kijken 16,95 per maand betalen. maar dat wij in krimpen daarvoor 33,90 per maand moeten betalen. ja, u leest het goed! het dubbele !! een prijsverschil van maar liefst 100 procent!

is het niet vreemd als je een zelfde product afneemt ( caiway basicpakket) bij dezelfde firma (caiway) en exact gelijk gebruikt ( vier toestellen) dat je in krimpen aan den ijssel opeens het dubbele daarvoor moet betalen dan de andere caiwayklanten ?

caiway houdt voet bij stuk en weigert meer dan drie smartcards voor het basicpakket uit te geven in krimpen op één abonnement. wij worden dus financiëel extreem benadeeld door caiway in krimpen. dit is toch gewoon oneerlijk en vreselijk associaal wat caiway hier in krimpen aan den ijssel flikt? waarom moeten wij het dubbele betalen dan de andere caiwayklanten?