Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pegasuss - 08-02-2013 14:37:19
Geldzaken & Recht

Geschillen op Marktplaats

Beste kassa-vara forumleden,

stel je koopt of verkoopt iets op marktplaats. en er ontstaat een geschil hoe is de beste manier om deze op te lossen? wat is daar het beste forum voor deze geschillen?

voorbeeld 1: je koopt iets op marktplaats, betaald netjes en diegene verstuurt ook netjes. het pakje wordt thuis bezorgd en het geen blijkt niet origineel te zijn? wat doe je dan? eis je dan je geld terug? of is het helaas pindakaas? kan verkoper zich beroepen op je onderzoeksplicht?

geef je als je verkoper bent je geld terug of een deel? of juist niet?

voorbeeld twee:
je koopt iets op marktplaats en niet alle onderdelen zitten erbij? je mailt verkoper en krijgt geen reactie wat dan? is dit ook helaas pindakaas?

ik bedoel maar te zeggen dat er veel wordt gedaan voor mensen die iets betaald hebben en niet ontvangen. maar hoe los je geschillen op waarbij je wel iets ontvangt en maar niet naar wens is. hoe gaan jullie daar mee om?
graag ontvang ik tips en tricks