Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nirak888
nirak888 - 23-11-2013 20:19:37
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag

Iedere maand wordt mijn huurtoeslag met mijn huur verrekend.
nu zag ik een paar dagen geleden dat mijn huurtoeslag op mijn eigen rekeningnummer gestort is.

na een telefoontje met de belastingtelefoon, wist men mij alleen maar te vertellen dat er per december een nieuwe wetswijziging omtrent de huurtoeslag in het leven is geroepen.
op mijn vraag waarom ik niet daarover ingelicht ben, kreeg ik te horen dat ik maar even op www.toeslagen.nl moest kijken en idd daar stond een klein berichtje dat men de huurtoeslag voortaan op eigen rekening krijgt gestort.

ook gaf mijnheer nog even aan, dat we ergens in december wel een brief zouden krijgen. ( alsof mijn iedere dag op www.toeslagen kijkt.)

nu heb ik van mijn zus gehoord dat bij haar wel de toeslag van haar huur is afgehaald.

ik volg alle actualiteiten programma's maar ik heb er nooit iets over gehoord en bij navraag , niemand uit mijn omgeving.

heeft iemand hier een verklaring voor? ik weet het gewoon even niet meer.

p.s het zou op deze manier veiliger zijn, ik zie het verschil niet. behalve dan dat mijn huurtoeslag nu 10 tot 11 dagen eerder betaald wordt, vind ik het niet veiliger worden.