Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johannes1 - 01-04-2015 13:25:42
Geldzaken & Recht

w.o.z.-waarde omhoog of omlaag

Er is weer een nieuw fenomeen opgedoken nl het gegeven, dat mensen de woz-waarde van hun huis verhogd willen zien omdat ze het dan voor een gunstiger prijs menen te kunnen verkopen, dit zeker nu binnenkort ieder die waarde zal kunnen inzien.
het is toch de bedoeling van die overheid om bij de vaststelling van die woz-waarde te komen tot een reeële uitkomst .
de zg. schatting, die tegenwoordig niets meer of minder is dan het opvragen van de verkoopprijzen van recent verkochte, vergelijkbare, woningen, zou evident moeten zijn.
niets is in feite minder waar dan dit, maar de burger moet het er helaas mee doen omdat de overheid almachtig is en voor de goedkope oplossing te kiezen mbt de waarde-bepaling.
0ok de groep die haar woning wil verkopen zal leidzaam moeten aanzien hoe de marktontwikkeling is en die helaas niet kunnen beïnvloeden.
zou ook niet goed zijn als dat wèl het geval zou zijn.
laten we toch met die onzin ophouden n!