Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josof - 04-12-2015 17:19:34
Garantie & Verzekeringen

Heeft iemand ervaring met contraexpertise met name vp taxaties en expertise

wij hebben op 12 oktober 2015 brand gehad in onze woning. de verzekeringsexpert wilde nog geen 9000 euro uitbetalen. nu heeft iedereen recht op een eigen expert daarom hebben we vp taxatie en expertise ingeschakeld. maar dhr. nikkels directeur van het bedrijf beloofd van alles en het komt volgens hem allemaal goed maar ondertussen zitten we al op 4 december en hebben we nog steeds geen geld gezien. sterker nog hij zei dat alles rond was maar niets is minder waar. hij had voor ons 12000 euro eruit weten te slepen en dat kregen we sowieso op onze rekening. alleen kwam er maar niets, onze verbazing was dan ook erg groot toen we onze verzekering vroegen hoe het nu zat met de uitbetaling. onze verzekering gaf aan dat er op 16 december alleen een onvolledige claim binnen gekomen was en dat er zeker nog niets rond was. 


 


de juiste claim hadden ze nog niet eens binnen. worden wij hier nu opgelicht of hoe moet ik het zien? hebben meer mensen nare ervaringen met dit bedrijf dan hoor ik dat graag misschien kunnen we er samen iets aan doen dit soort mensen moet gestopt worden. zij maken misbruik van de emoties van mensen en gaan er zelf met het grote geld vandoor dat kan toch niet.