Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

om
omawollie - 23-01-2016 11:56:13
Geldzaken & Recht

Paypal blokkeer account

Vanaf 2010 heb ik een gecontroleerd of geverifeerd paypal account en deze zit gekoppeld aan mijn bankrekening. het paypal account gebruik ik voor betalen van aankopen buiten europa en verkoop op marktplaats of ebay. vanaf gisteren werdt ik onaangenaam verrast omdat mijn account is geblokkeerd. op het account staat een saldo en door de blokkerring kan ik niets meer op de rekening doen, niet betalen, niet opnemen maar nog wel betalingen.... ontvangen ....dat  kan dan nog wel.....
op mijn vraag aan paypal over de reden van de blokkade zegt paypal het volgende:
de reden van de blokkade zou zijn dat ik binnen 1 jaar totaal  2500,00 via paypel heb betaald of heb ontvangen. paypal beroept zich op nieuwe europese regels welke gelden vanaf januari 2016  waarin  zou staan: "ter voorkoming van witwassen of criminele activiteiten, dat paypal transacties boven de 2500,00 moet melden".
mijn vraag:
is deze informatie juist, zijn er vanaf januari 2016 nieuwe regels ?
mag  paypal mijn geld blokkeren ?
zijn er meer mensen met zelfde paypal ervaring ?