Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
suzannewittekoek - 08-02-2016 21:22:30
Winkels & Webshops

Vip lid

Ik was opzoek naar sport kleding. toen kwam ik uit op de site www.fabletics.nl. super leuke sportkleding. je moest een account aanmaken voor de site om wat te bestellen maar je kon ook vip lid worden dan kreeg je per bestelling meer korting. iedereen wil natuurlijk korting hartstikke leuk. tot een maand later ineens €49.95 van me rekening word afgeschreven. ben even op onderzoek uit gegaan. op de site ben ik dit tegen gekomen.  

“de maand overslaan”. er is geen verplichting tot aanschaf. als je geen aankoop wilt doen, log dan in op jouw account en selecteer de optie “de maand overslaan” voor de 5e van de maand (of de 5e dag na het ontvangen van nieuwe opties, zoals hierboven staat beschreven). er zal in dit geval niks geïncasseerd worden. elke maand kan de maand worden overgeslagen. als je niet voor de 5e van de maand (of voor de 5e dag na het ontvangen van de nieuwe opties) de optie “de maand overslaan” selecteert, zal er €49,95 lidmaatschapskosten worden geïncasseerd en zul je een krediet ter waarde van €49,95 ontvangen dat je kunt gebruiken om een aankoop op www.fabletics.com te doen wanneer jij dit wilt.

dus je moet gewoon elke maand iets bestellen. als je dat niet wilt moet je blijkbaar op iets klikken 'maand overslaan' . zelf ben ik deze button nog niet tegen gekomen. zal wel aan mij liggen. maar ben er dus mooi ingetrapt. dus als je dat niet weet zoals ik en nog veel meer mensen word er dus leuk elke maand een bedrag afgeschreven. ik ga morgen gelijk bellen want ik kan dan wel gratis opzeggen. dat is dan wel fijn!