Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Aa
Aatje Burgmans - 10-02-2016 11:35:44
Winkels & Webshops

Blauwe bioscoop kaart blijkt verlopen. Maar er is voor betaald. Wat kan ik doen?

Ik heb 2 plastic blauwe bioscoop cadeau kaarten (voor een regulier bioscoop kaartje voor een film in een van de aangesloten bioscopen). dat zijn pathe en jt.nl bioscopen.
deze kaarten bleken bij mijn laatste bioscoop bezoek verlopen. er staat ook op dat de geldigheid 1 jaar is, ergens onderaan de kaart staat 06/13, maar ik weet niet of dat de afgiftedatum is of dat dit een andere betekenis heeft. eigenlijk is de hele gang van zaken vreemd, er is immers door iemand betaald voor deze kaarten, zo heb ik ze namelijk cadeau gekregen.
ik begrijp goed dat er geen geld uitgekeerd kan worden, maar inruilen voor een bioscoop kaartje moet toch wel het minste zijn.

bij contact met de eerder genoemde bioscopen kom ik niet verder dan; "de kaarten zijn verlopen", en ook al is het geen maandsalaris waar het hier om gaat, ik blijf het vreemd vinden dat bioscopen op deze manier hun geld willen/kunnen verdienen.

graag advies over hoe ik dit aan moet pakken.