Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sjak Janssen
Sjak Janssen - 26-04-2016 20:11:31
Geldzaken & Recht

Aanvraag herziening keuring UWV

Door een fatale fietsval raakte ik jaren geleden 9 dagen in coma. weer bij bewustzijn was ik helemaal de weg kwijt. het heeft me al bij al 3 jaar gekost om mezelf weer te ontdekken en er achter te komen wat ik wel en wat ik niet kan. echter een jaar na het ongeval werd ik door het uwv/gak al voor 80 % goed bevonden. inmiddels werkte ik wekelijks 3 dagen van 5 uur. het kostte me veel kracht, maar ik had hoop niet opgegeven dat ik verder zou kunnen komen. kortom; ik hoopte mijn oude niveau te weer te halen. 
snel daarna bleek dat ik mijn oude werk niet aankon en kreeg ik mijn ontslag. omdat ik slechts voor 20 % afgekeurd was, werd mijn pensioenopbouw stil gelegd. je hebt daar recht op als je voor 25 % of meer bent afgekeurd. het heeft me 5 jaar gekost om weer werk te vinden. 

inmiddels ben ik voor 65 tot 80 % afgekeurd. nog steeds ben ik snel afgeleid, heb ik moeite om me te concentreren, kan ik me maar op 1 ding tegelijk focussen en ben ik snel moe. wat ik ook doe; ik loop altijd op mijn tenen. 

doordat ik me in een vroegtijdig stadium voor een te hoog percentage heb laten goedkeuren, hebben we het financieel niet zo breed.

een jaar na het ongeval was ik er veel slechter aan toe dan nu. alleen zag ik dat zelf toen niet, met als gevolg dat ik door het uwv voor 80 % werd bevonden. hoe kun je voor 80 % goed gekeurd worden terwijl je jezelf nog volop aan het ontwikkelen bent? ik wil dan ook een herziening aanvragen. hoe kan ik dat het best aanpakken zodat ik een kans van slagen heb?