Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fr

Voor tientallen euro's opgelicht door sms-diensten. / Profider betaald gewoon!

t-mobile factureert voor ontvangen sms-diensten, die zo duidelijk herkenbaar 'fout' zijn dat oplichting duidelijk is te herkennen. toch worden deze bedragen opgevoerd op mijn factuur. hoe kan dat?
toelichting
het betreft de sms-dienst '4239 telefuture', naar ik nu weet, een zeer bekende malafide partij. in 2011 is er al een zaak geweest bij de codecommissie opgericht door de gemeenschappelijke providers! op vier opeenvolgende zaterdagen zijn ineens (binnen één minuut) vier sms à 3 euro gefactureerd. dat heeft me ruim 50 euro gekost en daarmee heb ik nog gelukt gehad (als ik de verhalen op internet lees).
hoe kan het dat een parij, die al jaren bekend is, nog steeds kan jatten en dat providers gewoon betalen? waarom worden de betalingen aan deze partijen niet geblokt?


ik zal vast wel ergens 'ongemerkt' op geklikt hebben, maar de sms-jes heb ik zeker nooit ontvangen.
ik hoop dat hier wat aan gedaan gaat worden. mogelijk dat jullie het nog eens onder de aandacht kunnen brengen.
met vriendelijke groet,
frederike te marvelde