Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anjaklaas - 03-05-2016 17:37:31
Geldzaken & Recht

Moet ik de ipad van dochter aan school betalen?

Mijn dochter moet voor de vmboschool het singelland in drachten persee een ipad via school aanschaffen.
ik heb gebeld dat ik dat niet kan betalen en ook niet voor mijn zoontje die dit jaar ook naar de vmbo gaat.
ik zit namelijk in de bijstand met mijn gezin. ik hoorde van de financieele meneer van de school dat ik dit makkelijk kan betalen en met andere woorden u bent geen minima u hebt genoeg, volgens mij heb je in de bijstand geen vetpot en we hebben er zelf niet voor gekozen, maar dat ter zijde. als ik na de meivakantie niet heb betaald zal er een deurwaarder komen zegt de school. naar mijn informatie bij ons gemeente afdeling wmo
is de school verkeerd bezig volgens de wvo artikel6 en 17 lid2. wat moet ik hier nu mee ik kan dit echt niet betalen het is wel ongeveer 450 per kind in die 4 jaar. ben helemaal van slag ook omdat de school zo op bijstandgerechtigde reageerd. wij kunnen er ook niets aan doen doe op dit moment veel vrijwilligerswerk omdat ik iets terug wil doen voor mijn uitkering , ook de gemeente opterlan die ons een uitkering verstrekt is heel goed bezig dat zo`n school dan zo moet doen. stichting leergeld vergoed dit niet en gelijk hebben ze wat kan ik nog doen?