Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
ralf verhagen - 03-05-2016 20:46:18
Garantie & Verzekeringen

Wanprestatie vochtweringsbedrijf

Ruim een jaar geleden hebben wij een vochtweringsbedrijf ingeschakeld om de kelder waterdicht te maken. na oplevering gaven ze hiervoor 10 garantie. binnen een jaar stond er weer water in de kelder. direct met ze gebeld, waarna ze na een hoop getouwtrek langs zijn geweest en de vloer hebben geïnjecteerd. daarna werd het alleen maar erger. weken lang hebben we tientallen emmers water per dag uit de kelder gehaald. ik heb het vochtweringsbedrijf aansprakelijk gesteld, maar wordt nu genegeerd of afgescheept. 
met de 10 jaar garantie hebben wij vervolgens alles netjes afgewerkt met tegels en stucwerk en hiervoor behoorlijke kosten gemaakt. 
het liefst zou ik hier op tv de aandacht voor vragen om ervoor te zorgen dat men dit niet ongestraft aan zich voorbij kan laten gaan. wie kan me hierbij helpen?
mvg
ralf