Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaatjekraai - 04-05-2016 16:12:30
Huishouden & Energie

Wel of geen reclame?

Ik werd afgelopen week gebeld met de vraag of ik mee wilde doen aan een onderzoek over energie. na een paar vragen over onze leverancier wefd mij gevraagd of ik na het onderzoek informatie wilde ontvangen. na mij ja ontving ik gelijk een mail van "gezinsenergie". ik zie dit als een reclame mail. onderstaand voeg ik de mailwisseling toe. gaat het hier om reclame of niet? ik hoor graag wat uw mening is over dit soort praktijken?

met vriendelijke groeten,
karin kraaijvanger.

 


 


bedankt voor uw vrijblijvende deelname!


 


 


 


geachte heer/mevrouw,

bedankt voor uw geheel vrijblijvende inschrijving voor ons energiecollectief! in de komende weken hopen wij ten minste 15.000 inschrijvingen binnen te hebben. samen met de 7500 deelnemers die wij al hebben zijn we dan hard op weg om 1 van de grootste energiecollectieven van nederland te vormen. in mei 2016 zullen wij dan een collectief bod aan u voorleggen. dit aanbod zal voor u op maat gemaakt worden, aan de hand van de door u verstrekte gegevens. heeft u bijvoorbeeld nog een lopend contract? dan zorgen wij ervoor dat u een aanbod krijgt waarbij een eventuele boete vergoed wordt. zoals gezegd is uw inschrijving volledig kosteloos en vrijblijvend! u beslist zelf of u straks op ons aanbod in gaat!


 


maar er is meer!


 


als dank voor uw vrijblijvende inschrijving mag u tot en met 30 juni 2016 profiteren van alle ledenvoordelen. zo kunt u via http://www.gezinsenergieshop.nl/" target="_blank">www.gezinsenergieshop.nl tegen inkoopsprijzen speelgoed, huishoudelijke apparatuur en electronica inkopen. u hoeft alleen maar even een account aan te maken. verder organiseren wij geregeld dagjes uit voor onze leden. per mail zullen wij u van deze acties op de hoogte brengen. uiteraard kunt u van alle voordelen blijven profiteren als u besluit in te gaan op het collectieve aanbod van gezinsenergie.


 


uw tegoedbon van 5 eur!


 


zoals besproken ontvangt u als dank voor uw vrijblijvende inschrijving een tegoedbon van 5 eur die tot en met 30 juni 2016 te besteden is op onze ledenvoordeelshop http://www.gezinsenergieshop.nl/" target="_blank">www.gezinsenergieshop.nl. op deze site kunt u tegen kostprijs electronica, speelgoed en huishoudelijke apparatuur aanschaffen. u kunt eenvoudig even een account aanmaken en vervolgens uw bon besteden. alvast veel shopplezier toegewenst!


 


uw kortingscode is: 4fsfe4wo



hartelijk dank voor uw vertrouwen en we hopen in mei 2016 u een bijzonder scherp aanbod te kunnen doen!


 


 


met vriendelijke groet,



 


 


 


 


 


 


 


 


bekijk in browser | afmelden | update inschrijvingsvoorkeuren 


  -  


/


 


helaas heb ik mij nooit bij u aangemeld maar ben ik onder valse voorwendselen in uw mailing terecht gekomen. ik wil hier per omgaande uit verwijderd worden


 


met vriendelijke groet


karin kraaijvanger


helaas heb ik mij nooit bij u aangemeld maar ben ik onder valse voorwendselen in uw mailing terecht gekomen. ik wil hier per omgaande uit verwijderd worden


 


met vriendelijke groet


karin kraaijvanger


 


-------- oorspronkelijk bericht ————


 


geachte mevrouw kraaijvanger,


 


bedankt voor uw bericht!


 


uiteraard verwijderen we u gelijk uit ons bestand. echter, mijn collega heeft u netjes te woord gestaan en gevraagd of we binnenkort u het collectieve aanbod mochten mailen. dat mocht van u, en onderstaande mail is slechts een korte bevestiging van het feit dat we u binnenkort geheel vrijblijvend het aanbod gaan versturen.


 


we zullen u in ieder geval uit het bestand halen.


 


met hartelijke groet,


 


 


 


gezinsenergie


 


 


 


 


geachte mevrouw kraaijvanger,


 


dank voor uw mail! ik heb toch het gesprek nogmaals beluisterd, omdat ik het vervelend vind als we iets doen wat naar uw gevoel tegen de afspraak ingaat. u heeft in het gesprek zelf aangegeven dat we vrijblijvend het aanbod mochten mailen (waar onderstaande mail een bevestiging van is), maar dat u niet nog "6" keer gebeld zou worden en allemaal andere mails zou krijgen.


er is geen onjuiste informatie of valse informatie verstrekt, en er is niet netjes of niet-netjes gelogen. ik kan mij overigens heel goed voorstellen als u zich niet meer de exacte tekst herinnert van het gesprek. nogmaals: ook bij ons worden wel eens fouten gemaakt echter in dit geval is er echt conform afspraak met u gehandeld.


met hartelijke groet,