Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 26-05-2016 15:53:30
Geldzaken & Recht

ON-bekwaam en ON-beschoft, de Belastingdienst.....

Ik heb me er ooit over opgewonden, over de derde doorverbonden medewerker van de belastingtelefoon die on-beschoft gewoon de verbinding verbrak en nooit meer terugbelde. maar het verhaal van een jong broekie in een nieuw grijs pak, vers van de hogeschool, die de titel belastinginspecteur mag voeren en een ploeterende burger die als zelfstandige in de bouw sinds de crisis niet ècht niet kan rondkomen (vreemd?), gaat uitleggen, dat hij als inspecteurtje vindt, dat de zakelijke activiteiten niet toereikend zijn om van te kunnen leven en dùs.....de werkzaamheden eerder een hobby dan een bedrijf voorstellen is m.i. het toppunt van arrogantie en gebrek aan inzicht/empathie. betroffene ploeteraar heeft al een tijdelijke tweede baan moeten aannemen om te kunnen overleven, maar wil het zèlf ooit opgebouwde bedrijf tot nà de crisis met man en macht en armoede proberen te redden. inpecteurtje geeft aan: 'moet nu maar dagelijks zijn zakelijke afspraken aantonen'!

deze story wil ik graag (ook wanneer het op dit forum geen consumentenvraag is) toevoegen aan het toenemende aantal sprakeloosmakende verhalen die stuk voor stuk van de ombudsman een vaste medewerker van de belastingdienst maken. kees de jager heeft op het laatst (nog in functie) gezegd, dat deze fiscusmisère tenminste nog tien jaar zal gaan aanhouden. er wordt dus gewoon een extra kraan opengezet tijdens het dweilen.

ik wens via dit platform de ombudsman, die actueel een afspraak heeft bij de heer wiebes véél succes en hoop, dat men ook op dit forum minder terughoudender, niets dan de volle waarheid zal berichten over een belastingdienst die weliswaar de regeltjes van onze regenten moet uitvoeren, maar ook eens de ballen moest hebben om de véél te hoge werkdruk voor zijn ambtenaren ruiterlijk en publiekelijk toe te geven.

voortmodderen en eerlijke burgers met incassoburo's en deurwaarders bestoken is totaal geen humane oplossing.