Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Vo
VodafoneNieThuis - 01-06-2016 02:31:01
Elektronica & TV

Vodafone contract ontbinden

Sinds 21 april 2016 een overeenkomst afgesloten met vodafone voor 3 in 1 pakket.

vanaf het moment dat alles is geinstalleerd ondervond ik enkel problemen met de interactieve tv box.
het loopt vaak vast, het is traag, de zwarte informatiebalk onderaan in beeld verdwijnt niet en enkele keer als ik het aanzet hoor ik geluid en zie geen beeld.
hier heb ik uiteraard telefonisch een melding van gemaakt. servicedesk medewerker vertelde mij dat ik o.a. de modem een reset moest geven. of een andere netwerkkabel proberen. reset heb ik gedaan maar het heeft niet mogen helpen. netwerkkabel heb ik niet vervangen, ik weet de kabel is nieuw. en daarbij lijkt het mij sterk dat het daar aan ligt. 
ik heb vervolgens nog een keer gebeld, en een andere medewerker vertelde mij dat het een bekend probleem was. foutieve informatie dus door de eerste medewerker. 
enfin, het werd mij verteld dat vodafone hier mee bezig is. als workaround moet ik de stroom af halen. en dit is nog steeds hoe wij tv kijken, minimaal 1x per dag en zelfs voorgekomen 3x op een dag. vodafone kon verder niets voor mij doen. 3 a 4 telefonische meldingen later gaf ik aan dat ik het contract kostenloos wil laten ontbinden. vodafone weigert. enige wat vodafone ter compensatie kon bieden is 1 maand geen abonnementskosten. om dan vervolgens wel deze kosten te incasseren! wat kan ik doen? heb ik het recht om het contract kostenloos te laten ontbinden? naar mijn mening komt vodafone onze overeenkomst niet na. 

bedankt alvast,