Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

In
Ingridfeenstra - 11-06-2016 21:59:36
Winkels & Webshops

Nieuwe fiets defect afgeleverd, moet ik de bozrgkosten betalen na reparatie?

Ik heb bij aanbiedingsfiets.nl een nieuwefiets besteld. vlak na aflevering (de eerste rit op de fiets) bleek er een defect te zijn. dit was niet op te lossen en heb uiteindelijk naar van ermelo met de fiets in de trein naar leiden gegaan om mijn fiets te laten repareren. na een paar testenritten bleek dat er een compleet nieuw achterwiel in moest en deze moest apart gemaakt worden.
nu heb ik aangegeven dat ik niet van plan was om de bezorgkosten te betalen omdat de fiets defect afgeleverd was en het dus niet mijn fout was. de man van aanbiedingsfiets.nl was het hiet niet mee eens. hij vond dat het mijn eigen risico was dat ik zo ver weg woonde en dat ik de bezorgkosten moest betalen of de fiets zelf weer moest ophalen.
ik heb het juridisch loket om advies gevraagd en die zeggen dat ik de bezorgkosten niet hoef te betalen. dit mailtje heb ik doorgestuurd naar aanbiedingsfiets.nl met de mededeling dat ik in mijn recht sta. dat was afgelopen maandag en sindsdien heb ik niets meer van ze vernomen.

wat nu als ze toch willen dat ik de bezorgkkosten betaal?
en kan ik de reiskosten van het brengen van mijn fiets ook op hun verhalen en hoe doe ik dat?