Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anke zondervan - 02-07-2016 12:59:06
Geldzaken & Recht

Ben ik verplicht om Slim Fruit te betalen

ik heb bij slim fruit afslankpillen besteld (heel stom van mij), dit was een proefpakketje voor 7.50 en heeft dus ook niets geholpen. op 7 april was er een bedrag van 68 euro van mijn bankafrekening afgeschreven, wat ik meteen terug heb laten storten. ik heb toen een kort briefje aangetekend verzonden, met het restant van de pillen.
ik heb daarna nooit meer iets van slim fruit gehoord, tot ik vandaag in mijn mail een aanmaning van een incassobureau kreeg, waar ik nog 4 dagen de tijd kreeg om een bedrag van 109.27 over te maken. daarna zou het dus een rechtszaak worden en zouden de kosten voor mij zijn. ook staat er in de mail dat ik verschillende malen door hun als door slim fruit benaderd ben. ik heb nog nooit weer iets van slim fruit gehoord en ook niet van dit incassobureau.