Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johanne hummel - 25-07-2016 10:23:27
Winkels & Webshops

Verzendkosten

Onlangs heb ik een broek besteld bij huis en comfort ,deze was van dermate slechte kwaliteit dat ik het terug heb gestuurd volgens de regels naar de klantenservice in zwolle ,het bedrijf zelf zit in terneuzen,ik moest 6,95 betalen en heb netjes een mail gestuurd dat ik het pakje terug heb gestuurd maar dus die verzend kosten moest betalen,ik kreeg een mail terug dat ik van te voren had moeten informeren hoe dat zat en dat ik geen verzendkosten terugkrijg omdat zij een antwoordnummer hebben ,terwijl duidelijk stond vermeld
dat ik het retour naar zwolle moest doen met de redenen waarom en het adres (geen antw nr dus)heb nu alleen het geld van het artikel naar 14 terug gekregen,maar dus niet de verzendkosten ,nog niet eerder mee gemaakt bij een postorder bedrijf en bestel dan ook nooit meer iets bij huis en comfort.