Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

CJ
CJBoy - 30-07-2016 21:08:40
Geldzaken & Recht

Verhuurder neust in mijn spullen

Onlangs kwam ik thuis, en ontdekte dat mijn verhuurder bezig was om in mijn spullen te neuzen.
er zijn namelijk in ons pand (voornamelijk studenten) een aantal gebeurtenissen geweest (geen idee wat, zal wel iets met criminaliteit te maken hebben), waardoor onze verhuurder meent het recht te hebben om appartementen binnen te lopen en alle spullen overhoop te halen. hij was tevens bezig met fotograferen van alles welke in een database worden opgeslagen. de verhuurder gaf aan op deze manier bij andere bewoners al 'aardig wat bewijs te hebben gevonden' om ze er in voorkomende gevallen op straat te zetten. de verhuurder meent dat hier jurispundentie voor is.

kan iemand me vertellen of een verhuurder inderdaad zomaar na betreding van de woning in spullen mag neuzen en hier foto's van mag maken?

groeten,
cjboy