Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mj
mjaborgart - 24-08-2016 18:26:45
Huishouden & Energie

Hoe dien ik een kacht in tegen oxio

[edit internetredactie: dit is een openbaarforum. het is niet verstandig uw eigen telefoonnummer onderaan het bericht te plaatsen]


ik heb een rekening van oxio ontvangen van ruim  700 euro. ik zou een verbruik hebben alsof ik met een gezin van 4 a 5 personen hier woonachtig ben. terwijl ik een allenstaande dame ben. ik heb contact opgenomen met oxiio en deze geven aan dat ik mijn meter kan laten ijken via leander maar dit kost mij 380 euro die ik niet heb want ik leef rond het bestaandminimum en heb voedselbank.
ik heb de meterstanden gedurende een periode van twee weken bijgehouden om te zien of mijn meter werkelijk zo snel opliep. ik heb dit doorberekend op jaarbasis en kom bij lange na niet aan het verbruik wat oxio opgeeft.
al mijn pogingen om de rekening te corrigeren naar werkelijk verbruik lopen op niets uit , omdat oxio en leander naar elkaar verwijzen.

wat kan ik doen om mijn recht te halen.

vriendelijke groet, m.j.a