Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Glazen paneel schuifwand

Wij hebben in 2010 een hardglazen th schuifwand laten plaatsen op ons balkon. wij wonen in een gehuurd appartement op 10 hoog.
nu is er een van de drie glazen panelen spontaan gesprongen. de schuifwand is gemonteerd en vastgenageld aan de muur van ons appartement. aangezien wij geen glasverzekering hebben omdat alle beglazing bij het pand behoort vragen wij ons af wie nu verantwoordelijk is voor de kosten van het glas. bij navraag bij onze inboedelverzekering kregen we te horen dat het moet worden geclaimd bij de opstalverzekering van het pand. de vve zegt echter dat zij dit niet kunnen aanmelden bij hun opstalverzekering. we wachten nog op de reactie van de leverancier. op de montage zit 10 jaar garantie en op de profielen ook tien jaar fabrieksgarantie. over glas wordt niet gesproken. als wij er een  expert bij willen halen wat voor iemand zou dat moeten zijn? wie is uiteindelijk verantwoordelijk voor zoiets?