Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janvee - 21-09-2016 13:00:04
Garantie & Verzekeringen

Allsecur autoverzekering

Ik heb sinds 2010 een autoverzekering bij allsecur en heb 70% noclaemkorting. ik wil graag in een goede en goedkope auto rijden en dat is voor mij een renault espace iii. nu doet het volgende zich voor, sinds 19 september 2015 heb ik vorige week de 4de nieuwe 2dehands renault espace gekocht.
de rede daarvoor is (was) dat ik natuurlijk niet in de motor van de desbetreffende auto's kan kijken en ben me ervan bewust, dat ik bij elke auto die ik koop, ook het risico, dat er iets aan mankeert.
bij mijn laatste aankoop van vorige week, werd keurig de polis aangepast aan mijn laatste auto.
nu na een week krijg ik het volgende onderstaand bericht van allsecur:


beste heer van der velden,
we willen u en onze andere klanten graag een scherpe premie geven. om dat te kunnen doen kijken we goed naar de risico's die we verzekeren. ook als klanten al bij ons verzekerd zijn, blijven we de risico's goed volgen.


regelmatig wisseling van auto
iedereen koopt wel eens een nieuwe auto. u heeft sinds 19 september 2015 vier keer een andere auto op uw polis bij ons verzekerd. hiermee wijkt u sterk af van onze andere klanten. voor ons is dit een extra risico omdat wij na verkoop van iedere auto die bij ons verzekerd is geweest, 16 dagen 'na-risico' hebben. als de nieuwe eigenaar uw oude auto niet (op tijd) verzekerd en schade rijdt, dan zijn wij verplicht deze schade te betalen.


gevolgen voor uw verzekering
op dit moment zijn er nog geen gevolgen voor uw verzekering. met dit bericht maken we u hier bewust van en willen u ook op tijd waarschuwen.
het afsluiten van een nieuwe polis of een nieuwe auto verzekeren op uw huidige polis is de komende 6 maanden niet mogelijk

dit houd dus, naar mijn mening, in dat ik van mijn (verplichte) verzekeraar, binnen 6 maanden geen andere auto zou mogen kopen. of ik moet overstappen op een ander verzekeraar.
ik vind dat heel raar, mede omdat er in de polis met geen woord over deze aktie wordt gesproken.

wellicht kunt u mijn helpen aan informatie of dat zomaar kan en mag.

jan van der velden