Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

We
Westdorp - 24-09-2016 13:56:34
Winkels & Webshops

Ervaring met optrekkend vocht

Goedemiddag,

heeft er iemand ervaring met de firma carebrick. ik had afgelopen weekend informatie aangevraagd betreffende hun systeem om optrekkend vocht in mijn binnenmuren te behandelen. binnen 2 dagen zat er een adviseur bij mij aan tafel. ze hadden de oplossing en 100% garantie. mocht na een jaar het vocht niet gezakt zijn dan werd er gekeken naar een oplossing mocht dat niet lukken krijg je je geld terug.
er was toevalling op korte termijn een plaatsje beschikbaar, als ik het contract tekende kon het zelfs nog wat goedkoper. pech voor hun ik neem altijd 2 dagen bedenktijd. via de mail heb ik de andere dag nog wat gegevens gevraagd. er stond alleen een stempel 100% garantie, nergens iets te lezen over de garantie en geld teruggave als het niet werkt. er staan revieuws op internet deze zijn niet te benaderen. ik heb in het gesprek gevraagd of ik ergens kon gaan kijken. ze keken even in hun systeem en probeerde een ander verhaal te beginnen. werd niet meer gesproken over de revieuws. er moet na 35 jaar ervaring toch een groot klantenbestand zijn. 

ook over de betaling van de factuur staat bijna niets vermeld. via de mail heb ik vragen gesteld, tot nu toe nog geen antwoord. ook wordt ik niet meer gebeld. ik heb hierover toch een apart gevoel. klopt het allemaal. ik wacht nog even af maar verwacht er niet veel van. zelf vind ik het belangrijk als het zo zou zijn dat wat het bedrijf beloofd niet klopt dat dit bekend wordt zodat er in ieder geval geen mensen de dupe van dit bedrijf worden. misschien heb ik het mis, maar voelt niet goed.


rudi