Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joverdonschot - 22-10-2016 13:13:02
Geldzaken & Recht

Opdracht erfrechtplanners ongedaan maken

Op 29 aug. hadden wij een vrijblijvende afspraak met erfrechtplanners in eindhoven. wij wilden info over onze situatie w.b. erfrecht.
na een inleidend gesprek waarin werd uitgelegd wat voor ons van belang was, te weten testament - levenstestament en vaststellingsovereenkomst, kregen we een formulier toegeschoven om een handtekening te zetten. dit was om onze gegevens te mogen opvragen/controleren om een concept te kunnen opstellen. zonder verder te kijken heeft mijn partner dit getekend. er werd ook bij gezegd dat de totale kosten 1740 euro zouden zijn.
een maand later kregen wij het concept toegestuurd van de notaris. wij waren nog steeds in de veronderstelling dat dit alles nog vrijblijvend was.
daarop een nieuwe afspraak met de erfrechtplanners gemaakt om het concept te bespreken.
echter 2 dagen ervoor kregen wij een mail van de dela waaruit bleek dat voor klanten mogelijk is  bovengenoemde testamenten op te stellen voor 750 euro. een verschil van 1000 euro.
bij de erfrechtplanners hebben we dit ter sprake gebracht maar deze wilde van niets weten want wij hadden al een opdracht getekend.  wij zeiden toen dat wij dachten dat het nog niet officieel was. hierop maakte hij een copie van wat wij getekend hadden en daar stond boven : opdrachtbevestiging.

kunnen wij dit nog ongedaan maken ????