Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1970stephan - 15-01-2017 16:26:33
Geldzaken & Recht

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik opgelicht ben via Marktplaats

Voor deze gast moeten jullie in ieder geval uitkijken op internet:
naam op markplaats: [edit-red.] uit rotterdam
rekeningnummer [edit-red.]
rekening staat op naam van [edit-red.]
laatste bekende telefoonnummer [edit-red.]

op 12 januari 2017 had ik voor mijn zoontje een iphone 6s gezien op marktplaats en een bod gedaan. we hadden afgesproken om de helft vooruit te betalen en de rest na ontvangt van de iphone. de man stuurt een foto van de verzending via postnl met een track en trace. afgelopen zaterdag ontvingen wij het doosje, echter geen iphone 6s.
gelijk de verkoper gebeld en die gaf aan dat hij eerst het geld wilde hebben en dat hij dan pas de telefoon ging opsturen. voorgesteld om de telefoon te komen ophalen. hij woont in rotterdam, dus dichtbij. hij gaf nu aan in texel te wonen, op berichten reageert hij niet meer, telefoon staat doorgeschakeld naar voicemail, advertentie is verwijderd van marktplaats. ik kan het bedrag dus vergeten. ik doe al jaren zaken via marktplaats, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. ik heb melding gemaakt bij de politie, onze bank, zijn bank, diverse forma op internet, ik heb ook juridische hulp ingeschakeld.

let dus goed op deze gast

zijn er nog meer mensen bekend met deze gast ?

hoe kan ik mijn geld terug krijgen dat ik gestort heb ?