Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
MagdaBraam - 21-02-2017 12:32:26
Garantie & Verzekeringen

Klacht over zorgverzekering

Mijn naam is: magda [persoonsgegevens verwijderd - redactie]

inleiding van mijn vraag:
ik ben al jarenlang klant bij de amersfoortse zorgverzekering. ik heb ook al jarenlang de tandarts optimaal verzekering.
nu dien ik 2 inplantaten te laten plaatsen bij de kaakchirurg. mijn tandarts kan dit niet uitvoeren, derhalve heeft hij mij doorgestuurd naar de kaakchirurg.
ik ben nu bezig te vragen of deze behandeling onder mijn tandarts optimaal verzekering valt. 
nu komt het: eerst wilde de amersfoortse helemaal niet betalen en na lang aandringen willen ze wel betalen, maar dan moet de kaakchirurg in tandarts codes de factuur opmaken. de kaakchirurg is geen tandarts, dus die declareert in ziekenhuis codes en niet in tandartscodes. ik heb dit bij 2 ziekenhuizen nagevraagd.
ik heb dus een officiële email van de amersfoortse, dat ze alleen declaraties in tandartscodes vergoeden. indien het in ziekenhuiscodes wordt gedeclareerd, dan valt dit onder mijn basisverzekering en dan worden deze ingrepen niet vergoed. voor de rest kan de amersfoortse mij niet helpen. er is geen andere verzekering voorhanden bij de amersfoortse, zodat ik deze kosten wel kan verzekeren.

dus mijn vraag aan u is: komt dit vaker voor? en kunt u mij misschien helpen?
 
mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. 
met vriendelijke groet,
magda [persoonsgegevens verwijderd - redactie]