Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

In
Ingrid1957 - 24-02-2017 10:06:53
Winkels & Webshops

Moet ik betalen om van Oddie af te komen

Mijn man heeft alzheimer en heeft telefonisch iets afgesloten bij oddie. de. mails van oddie zijn naar zijn mailadres gegaan waar mijn man het wachtwoord niet meer van weet. sowieso wist mijn man niet dat hij wat afgesloten had. afgelopen week kreeg ik schriftelijk een aanmaning binnen van €99,00.
ik heb hen bewijs geleverd dat mijn man alzheimer heeft en "uit coulance" willen ze de overeenkomst stoppen voor €32,50!
is dat normaal?
overigens is de aanmaning het eerste schriftelijke wat ik kreeg.
ook heb ik hen laten weten dat ik uit ging zoeken of ik wel moet betalen. vervolgens kreeg ik een mail waarin ze zeiden dat alles volgens de regels was en dat de geluidsopname mee was gestuurd. het laatste waarschijnlijk naar de mail waar mijn man niet in kan.
wat is wijsheid?

vriendelijke groet
ingrid