Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ri
Rien Molenaar - 25-02-2017 16:01:31
Winkels & Webshops

Geld terug actie SENSEO

Ik heb naar aanleiding van de folder bij de prima vestiging in nieuw-lekkerland in de actieperiode 9 t/m 22 februari 2017 een senseo viva café champagne gekocht. volgens de folder wordt hierop 10 euro retour gegeven door douwe egberts. ik heb alle daartoe benodigde gegevens opgestuurd, maar ik krijg geen 10 euro retour omdat het apparaat niet bij blokker of marskramer gekocht is.
prima huishoud is een dochter van marskramer, maar douwe egberts blijft hasstarrig op het standpunt dat er niet aan deze actie kan worden deelgenomen. ik heb ook priima huishoud benaderd, maar die geeft helemaal geen enkele reactie. zo kan ik ook een promotie actie organiseren! ik raad dan ook iedereen aan die aan een dergelijke actie van senseo en douwe egberts wil deelnemen, zich tweemaal te bedenken alvorens met jun in zee te gaan!
wat een onzinnige actie van zowel senseo als prima!