Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elisekortleve - 25-02-2017 17:23:08
Geldzaken & Recht

Geen geld terug! Holi Fusion festival Groningen

Beste kassa,

ik heb in 2016 tickets gekocht voor het holifusion festival in groningen. nu is het festival op het laatste moment geannuleerd door de gemeente. het festival is georganiseerd door persmedia bv onder de naam van holi fusion. na het festival werd er door holi fusion gesuggereerd dat wij via een formulier het geld terug konden krijgen. dit formulier heb ik uiteraard ingevuld, maar ik heb het geld nooit ontvangen. velvolgens stelt holi fusion persmedia verantwoordelijk voor de terugbetaling van de tickets. op 4 december werd het duidelijk dat er een rechtzaak plaats ging vinden over wie het geld moet gaan uitbetalen. maar tot heden heb ik niks meer gehoord van beide partijen en is er geen duidelijkheid over 'mijn' geld. persmedia reageert niet op mijn mails/berichten.

mij nemen ze niet serieus, maar ik denk dat wanneer jullie deze zaak aan het licht brengen dat er wel degelijk beweging in kan komen. ik hoop dat jullie hier iets in kunnen betekenen!

groetjes,
elise kortleve

namens alle gebakken peren