Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mr
mrstibbe - 25-03-2017 20:43:30
Geldzaken & Recht

Aanpassing overeenkomst koop naar huurtuner kpn

Hoi,


toen ik in 2008 mijn appartement heb gekocht heb ik ervoor gekozen om itv en internet af te nemen bij kpn. om gebruik te kunnen maken van interactieve tv moest ik de tuner kopen. deze werkte prima.


het exacte moment weet ik niet meer, maar ik moest om gebruik te blijven maken van de diensten van kpn mijn gekochte tuner opsturen om een nieuwe tuner te ontvangen. ik heb dus mijn gekochte eigendom moeten opsturen omdat anders de dienstverlening gestaakt zou worden. mijn aanname was dat dit alleen om een ruil ging.


dit jaar heb ik besloten over te stappen naar een andere aanbieder voor tv en internet. kpn heeft mij een brief gestuurd waarin het eigendom van kpn wordt teruggeeist. ik heb al reeds contact opgenomen met de servicedesk. deze gaf aan dat ik bij het inleveren van de tuner impliciet akkoord ben gegaan met de gewijzigde voorwaarden dat ik mijn kooptuner kwijt ben en akkoord ben gegaan een huurtuner. ik heb hiervoor nooit de voorwaarden geaccordeerd bovendien voel ik mij gedwongen om de tuner in te leveren om tv te kunnen blijven kijken.

kennen meer mensen deze situatie dat kpn persoonlijke eigendommen claimt en de voorwaarden eenzijdig aanpast?