Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Reggealover - 11-05-2017 12:02:54
Huishouden & Energie

Termostaat batterijen leeg termostaat op hol hoog gasverbruik te claimen bij de

Al meerdere keren is het voorgekomen dat de temperatuur in huis op verschillende adressen in de flat hoog opliepen tot wel 37 graden!.
bij controle van de batterijen in de termostaat bleken bij alle gevallen dat deze leeg waren, waardoor de termostaat niet meer naar behoren werkt. bij ons was in een periode vorig jaar 600% hoger verbruik dan normaal. ,kunnen wij de hoge rekening van €.380,00 nu verhalen op de woningbouw vereniging?de woningbouw vereniging is al aangeschreven door mijn zoon ,het betreft in dit geval de mitros uit utrecht. wij zijn nooit ingelicht dat er uberhaupt batterijen in de termostaat zitten die tijdig vervangen dienen te worden.
inmiddels zijn de termostaten vervangen door andere met de mededeling dat de bewoners niet met de oude termostaten overweg konden. mijn gedachten hierover zijn dat de mitros geweten heeft van het probleem met de termostaten.
misschien kunt u de consumenten over dit probleem in lichten zodat duidelijk wordt dat het vooral de termostaten problemen geven!
[edit-red.]