Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
natasja baegen - 25-05-2017 12:16:44
Geldzaken & Recht

Bewindvoering en rechten mbt vakantiegeld

Hoi hoi,

ik sta onder bewindvoering nu wil ik een deel van mijn vakantiegeld graag ontvangen om een keer wat dagjes leuke dingen te doen met mijn zoontje van 4jaar en ook heeft hij echt nieuwe zomerkleding nodig.
toch zegt mijn bewindvoerder dat ik niks staan krijg mag en kan dat ?

in de mail schrijft hij het volgende :

ik heb het verder bekeken.

op dit moment staat er 2300 euro op je rekening.
van dit bedrag staat ongeveer 500 euro gereserveerd ter aflossing van de schuldeisers.
daarbij is de bijdrage cak voor je huidige verblijf nog niet vastgesteld, maar wanneer de eigenbijdrage op hetzelfde neerkomt als bij je vorige verblijf,  dan moet je nog eens rekening houden met 550euro dat over vorige maand betaald moet worden.
je reserves komen dan uit op iets meer dan 1000 en dat is ruim onder gezond niveau. daarbij kan het zijn dat een gedeelte van het vakantiegeld ook nog moet worden afgedragen aan de schuldeisers, dus op dit moment kan ik niets toezeggen.