Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kb
kbergen - 19-06-2017 08:38:32
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekering houd informatie achter voor een jaar. Is die informatie dan nog wel gehonoreerd?

Ik heb meer dan een jaar geleden een aanvraag gedaan voor een litteken correctie vergoeding. mijn zorgverzekering heeft dat geweigert. ik ben een jaar bezig geweest om uit ze te krijgen waarom ze het niet gingen vergoeden. uit eindelijk heb ik het skgz benaderd. die hebben alle informatie bij mijn zorgverzekeraar vandaan gehaald en het blijkt dat ze 1 klein dingentje hebben gevonden waardoor ze het niet hoeven te vergoeden. ik vind niet dat je na een jaar nog mag komen met iets wat je direct had kunnen vertellen. daardoor loop ik nu nog steeds met een gruwelijk litteken. terwijl als zij dit eerder hadden laten weten, dan had ik er iets aan kunnen laten doen. 

ik vind dat de zorgverzekeraar nu niet meer in zijn recht staat. het skgz kan mij niet helpen zeggen ze. ik hoop dat ik hier meer geluk heb. 

kan ik hier iets aan doen?