Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Si
Simba1968 - 21-06-2017 18:32:26
Geldzaken & Recht

Schadevergoeding aftrekken van huur

Mijn buren, tevens eigenaar van de woning die ik huur, doen alles om mij uit de woning te pesten. en als ik een andere woning gevonden zou hebben om naar toe te verhuizen was ik ook al weg geweest.
vanmorgen toen ik in de auto wilde stappen om naar mijn werk te gaan bleek dat mijn buurman met een grondwerk machine een enorm groot beton blok voor mijn oprit heeft gelegd zodat ik er niet meer uit kon met de auto. pas nadat de politie is geweest en dat heeft enkele uren geduurd heeft deze bereikt dat het beton blok weer is verwijderd.
ik heb echter mijn 12 uursdienst moeten afzeggen en personeel in moeten huren om de zorg door te kunnen laten gaan.
dit is een behoorlijke kosten post en ook nog eens geen goede reclame voor mijn bedrijfje.
kan ik de veroorzaakte kosten declareren bij mijn buurman? en als hij niet bereidt is deze te betalen in mindering brengen van de huur.
want ik verwacht niet dat hij gaat betalen. maar om nog enigszins iets terug te krijgen van de kosten zou ik het van de huur af kunnen trekken. of mag dit niet?