Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hilsterp
hilsterp - 17-08-2017 21:44:36
Geldzaken & Recht

Ing

wie ow wie kan mij helpen??https://www.facebook.com/hashtag/durftevragen?source=feed_text&story_id=1285259551596401" target="_blank" data-ft="{"tn":"*n","type":104}">#durftevragen


een paar maanden geleden heb ik geld gepind bij een buiten geldautomaat, gewoon een automaat bij een winkelcentrum, een andere bank dan de mijne..na het invoeren van mijn pincode en het bedrag, werd mijn pas uitgeworpen en sprong het gelijk op het welkomscherm. er stond niet bij of ik een bon wilde, hoe ik mijn biljetten wilde, niet dat de transactie in werking was, helemaal niks noppes nada mijn pas werd gewoon uitgeworpen!
zoals je begrijpt ben je op zo een moment suf en verbaasd en blijf je nog een beetje stom naar het scherm kijken..
uiteindelijk ben ik naar zo een apparaat bij de supermarkt gelopen om het daar dan te proberen, maar daar stond dat ik dus geen geld meer kon opnemen, waardoor ik gelijk een naar gevoel kreeg dat er iets niet klopte. ik ben mijn onlinebankieren gaan checken en ja hoor het bedrag was afgeschreven!!
gelijk mijn bank gebeld, de andere bank ook gebeld, klacht ingediend. kreeg ik na een week ofzo het bericht dat de transactie gewoon goed was verlopen en er zat ook zo een logrol bij als bewijs.
nou mensen ik weet 100% zeker dat er geen geld uitkwam, ik ben daar ook nog even blijven staan, er gebeurde helemaal niets, zoals ik al zei het scherm stond gewoon op welkom!
ik ben toch niet achterlijk? ik laat toch geen €250,- in de muur zitten? ik bedoel pinnen doe ik vaak zat dus ik weet echt wel hoe het werkt!!
daarna nog een keer een klacht ingediend en dit keer ook via de kifid..deze loopt nog steeds, maar ik kreeg vandaag weer bericht en ik heb er het nare gevoel bij dat ik dit dus niet gaat winnen!
lekker mijn verdiende geld waar ik hard voor werk ben ik dus waarschijnlijk "gewoon" kwijt en ik heb geen poot om op te staan..ook aangifte bij de politie doen heeft geen nut, als zie ik het zelf wel als diefstal, videobeelden worden helaas ook niet zomaar vrijgegeven, want het heeft niets met fraude te maken!!


waarom dit bericht? ik weet van ellende niet goed meer hoe ik verder moet dus heeft iemand tips en/of advies hoe dit verder aan te pakken dan hoor ik het heel graag!!
ik wil het hier namelijk niet zomaar bij laten zitten, het gaat [edit redactie] om mijn geld!! ing doe er wat aan, en zorg dat je ook voor klanten van buitenaf een oplossing kan bieden.